Pripravte sa! StripeCon 2018 je už čoskoro tu

Patríte k fanúšikom SilverStripeu? Tak to by ste určite mali vedieť základné info o očakávanej konferencii StripeCon 2018. Poďme teda na to.

Základom CMS SilverStripe sú nepochybne ľudia, ktorí sa okolo neho pohybujú, pracujú s ním a vylepšujú ho. Jednoducho SilverStripe spája ľudí a postupne sa okolo neho vytvorila silná a pravidelne sa stretávajúca komunita.

Iný rok, iné mesto

Každý rok sa konferencia StripeCon koná v inom kúte Európy. My sme sa zúčastnili na konferencii v Linzi (2014), Londýne (2015) aj Ľubľane (2016). Minulý rok sme sa síce spolu s ostatnými SilverStripe nadšencami na Maltu do mesta Valetta nevybrali, no ani tam nechýbali zaujímavé prednášky či podnetné rozhovory.

Vieme, že ešte nič nevieme

Tento rok sa StripeCon bude konať 20. - 22. septembra, pričom SilverStripe nás zavedie do holandského mesta Enschede. O programe toho síce ešte veľa nevieme, no určite vás budeme priebežne informovať. Detaily nájdete aj na oficiálnej webovej stránke.

Čo vás čaká v Enschede?

Mesto Enschede je živým a energickým srdcom východoholanskej časti Twente. Nachádza sa na hranici Holandska a Nemecka a ide o nádhernú zelenú oblasť. Čo sa týka kultúrneho vyžitia, tak sa smelo môže porovnávať s mestami, ako je Amsterdam či Utrecht. V Enschede nájdete 36 galérií a ateliérov, 41 múzeí, 10 divadiel a 14 kín.

Kontaktný formulár

Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať na 0948 941 942, info@identiq.sk alebo vyplňte kontaktný formulár:

Moment, prosím, formulár sa nahráva...