V hlavnej úlohe: SilverStripe

Je flexibilný, nenáročný na správu a používanie, má zabezpečené prihlasovanie a zorientujete sa v ňom bez väčších problémov. Dámy a páni, zoznámte sa – SilverStripe!

Existuje mnoho redakčných systémov, na ktorých sa web dá postaviť. My však máme prioritu jasnú – plnohodnotný systém, v ktorom sa síce dá vytvoriť čokoľvek, no jeho správa nesmie nášho klienta príliš obťažovať. Tomu zodpovedá redakčný systém SilverStripe, ktorý sme si naozaj obľúbili.

Chcete vedieť prečo?

  • zabezpečené prihlásenie, takže sa bez hesla do systému nikto nepovolaný nedostane. Navyše hackeri ho nenapádajú tak často ako napríklad WordPress.
  • Môžete pridávať ďalších užívateľov s výlučne takými právomocami, aké im udelíte.
  • Bezproblémová orientácia – výsledok vidíte v náhľade priamo počas úprav.
  • Jednoduché editovanie článku – textový editor sa podobá na MS Word a ponúka tiež možnosť vkladania obrázku, videa či iných súborov.
  • Nové stránky pridáte rýchlo a jednoducho.
  • Má históriu. Vďaka nej sa v prípade chybnej úpravy môžete vrátiť k pôvodnému nápadu.
  • Weby vytvorené v CMS SilverStripe sú z hľadiska on page seo faktorov optimalizované a poskytujú možnosť editovať dôležité meta popisky a tvoriť pekné url adresy.

Na mieru? To SilverStripe miluje ;)

SilverStripe máme radi aj kvôli výhodám z toho programátorského hľadiska. Je ľahko rozšíriteľný a dá sa v ňom čokoľvek doprogramovať - vytvoriť jednoduché marketingovo orientované stránky i komplikované webové aplikácie. Vytvorili sme v ňom napríklad na mieru tvorený rezervačný systém s SMS notifikáciami, ďalej web s interným systémom pre študijné oddelenie ECVD i intranetové aplikácie pre veľké spoločnosti Váhostav a IS Industry Solutions. 

SilverStripe spája

Okolo tohto softvéru z Nového Zélandu sa vytvorila silná a stabilná komunita, ktorá sa pravidelne stretáva v rôznych kútoch sveta. My sme sa zúčastnili na konferenciách v Linzi (2014), Londýne (2015) aj Ľubľane (2016). Na tej minuloročnej sme sa dokonca zaradili medzi sponzorov aj prednášateľov. Na fotke hore prednáša v Ľubľane náš Pali.

 Tak čo, presvedčil SilverStripe aj vás? Nás áno!

Kontaktný formulár

Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať na 0948 941 942, info@identiq.sk alebo vyplňte kontaktný formulár:

Moment, prosím, formulár sa nahráva...