Dizajnové trendy pre rok 2021 odhalené: Bude to chaos!

Zvykli sme si na každoročné predpovede trendov v dizajne a inak tomu nebude ani teraz. Možno ste si doteraz mysleli, že rok 2020 je (vďaka COVID-19) jeden veľký chaos. Spoločnosť Coastal Creative vytvorila brilantnú infografiku, ktorá vám vizionársky poodhalí, čo otrasie svetom dizajnu v roku 2021. Zdá sa, že slovom roka bude, celkom príznačne, chaos.

Od surealizmu po neporiadok, cez maximalizmus až po Techno-Dystopiu. Coastal Creative tvrdia, že rok 2021 bude predovšetkým o impozantných a chaotických dizajnoch – môžete sa rozlúčiť s harmóniou a čitateľnosťou. Prekonaná je tradičná typografia, zatiaľ čo harmonické farebné kombinácie sú z hry von. Budúci rok je celý o stretoch a kolízii.


 Prečítajte si ešte: Optimalizácia rýchlosti web stránok. Časť druhá.


Toto je už v poradí siedme poodhalenie trendov digitálneho a grafického dizajnu spoločnosťou Coastal Creative, ktorá opäť vytvorila pozoruhodnú infografiku, skúmajúcu osem predpovedaných dizajnových trendov pre nasledujúci rok. Prezrite si obrázok nižšie alebo sa pozrite na webovú stránku Coastal, kde nájdete ich podrobnejší prieskum.

Myslíte, že sa budúci rok oplatí naskočiť na dizajnovú vlnu plnú chaosu a stretov? V každom prípadne budete „IN“, no vedzte, že v roku 2022 už budete určite total „OUT" :-)

Foto: pexels.com, Coastal Creative

Kontaktný formulár

Ak máte otázky, neváhajte nás kontaktovať na 0948 941 942, info@identiq.sk alebo vyplňte kontaktný formulár:

Moment, prosím, formulár sa nahráva...